ADVERTEREN

LetselschadeNEWS wordt breed verspreid onder een zeer specifieke doelgroep binnen de letselschadebranche en ook daarbuiten indien en voor zover men met de begeleiding en doorverwijzing van slachtoffers van doen kan hebben.

ABONNEES

Zo wordt het magazine gelezen door slachtoffers en hun naasten, arbeidsdeskundigen en re-integratiedeskundigen die zich hebben geabonneerd, maar het wordt ook gratis ter beschikking gesteld aan alle medewerkers en vrijwilligers van Slachtofferhulp Nederland die het magazine via het intranet digitaal ontvangen.

GRATIS ABONNEES

Ter bevordering van de kwaliteit van dienstverlening en het ontwikkelen van ambassadeurschap voor het magazine naar slachtoffers toe, wordt het ook gratis toegezonden aan om en nabij 750 schaderegelaars van verzekeraars en schaderegelingsbureaus, letselschadeadvocaten en –experts.

GRATIS VERSPREIDING

Er is verder een landelijke gratis verspreiding onder revalidatieartsen en regionaal wordt het magazine verspreid onder huisartsen en (para-)medici waaronder psychologen en fysiotherapeuten.

KORTOM

Met LetselschadeNEWS bereikt u op een zeer directe wijze mogelijk ook uw doelgroep.

Uitgeverij LetselschadeNEWS is verantwoordelijk voor de advertentie exploitatie. Via de link tariefkaart kunt u naar verdere lezersinformatie, advertentietarieven en technische specificaties.
Voor meer informatie of voor een afspraak neemt u contact op met:

LetselschadeNEWS 

info@letselschadenews.nl
076-5302539

 

Paulien Reuvels

Ik ga mijn advocaat hier meteen van op de hoogte brengen.

Richard Berentsen

Een mooie steun in de rug voor slachtoffers.

Carla Kagie

Benieuwd naar het eerste gedrukte nummer!

Johan de Vries

Ik ben al twee jaar 75% afgekeurd en Reaal vergoedt mijn abonnement.

Tilda Bakhuys

Tango met ‘n prothese, geweldig!