Abonnementen afsluiten?

Bent u letselschadeslachtoffer of geïnteresseerde? Dan kunt u zich abonneren op LetselschadeNEWS voor slechts € 43,60 per jaar voor vier afleveringen die u per kwartaal ontvangt. Klik hier om abonnee te worden.


BELANGENBEHARTIGER, SCHADEREGELAAR OF ARBEIDSDESKUNDIGE

Bent u als belangenbehartiger, schaderegelaar of arbeidsdeskundige werkzaam in de letselschadebranche? Dan krijgt u 50% korting op het afsluiten van een abonnement op het magazine LetselschadeNEWS en betaalt u nog slechts € 21,80. Klik hier voor een abonnement.


VERGOEDING DOOR VERZEKERAARS

LetselschadeNEWS is in het leven geroepen om te informeren, maar vooral ook handvaten te bieden hoe het leven weer op de rit te krijgen als men een ongeval heeft doorgemaakt. Het slachtoffer zelf is daarbij het uitgangspunt. Steeds meer aansprakelijke verzekeraars realiseren dat dit voor alle betrokkenen het beste is en zijn bereid een investering te doen. Het vergoeden van een abonnement op LetselschadeNEWS is hierbij een eerste stap.


TOEZEGGING VERZEKERAARS

Reaal, De Goudse, Univé Verzekeringen, het Waarborgfonds, Achmea, Interpolis, Aegon, ASR, Delta Lloyd, London, Nationale Nederlanden en ZLM zijn de eerste schadeverzekeraars die slachtoffers waarvoor zij aansprakelijk zijn een jaarabonnement op LetselschadeNEWS gaan vergoeden. Het gaat dan om slachtoffers die naar verwachting langer dan 6 maanden geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zullen zijn. Ook als u dus wel weer werkt, maar dat doet op arbeidstherapeutische basis, komt u in aanmerking voor de vergoeding.


INFORMEER NAAR DE VERGOEDING

De verwachting is dat meer verzekeraars dit initiatief snel overnemen. Vraag bij de aansprakelijke verzekeraar of via uw belangenbehartiger of u net als bij deze verzekeraars een jaarabonnement vergoed krijgt en aan uw schadestaat mag toevoegen.